Muotokuvaus

Rippi-, ylioppilas- tai valmistujaiskuvaus


Kuvauksen hinta 120€

Rippikuvauksiin, ylioppilaskuvauksiin sekä valmistujaiskuvauksiin kannattaa varata aikaa noin tunti, tässä ajassa pystymme rennosti ottamaan kuvat. Toki todellinen kuvaukseen menevä aika määräytyy vasta kuvauskohteessa, mutta pääsääntöisesti tunti riittää kuvaukseen todella hyvin. Valmistujaiskuvissa sekä rippikuvauksissa voimme käydä vaikka muutamassakin eri paikassa kuvaamassa, näin ollen saamme värikkään kokonaisuuden kansien väliin.

Kuvaukset voimme toteuttaa missä tahansa kuvattavan haluamassa paikassa, oli se sitten kuvaus kotipihalla, järven rannalla tai vaikka lähiseudun upean luonnon keskellä. Kuvat kannattaa ottaa ehdottomasti etukäteen, näin ollen saamme varmasti riittävän ajan sekä rauhallisuuden kuvaukseen.

Arkiviikot varsinkin kesäisin ovat todella helppoja kuvauksen kannalta, valoa riittää iltamyöhään ja kesän upeina auringonlaskuina saakin kuviin hienoa tunnelmaa. Kuvia toimitan keskimääräisesti 15-20 kappaletta.


Perhe-, lapsi- tai raskausajan kuvaus


Kuvauksen hinta 120€

Raskausajan kuvaukseen, perhekuvaukseen sekä lapsikuvaukseen kannattaa varata aikaa noin tunti, tässä ajassa pystymme rennosti ottamaan kuvat. Toki todellinen kuvaukseen menevä aika määräytyy vasta kuvauskohteessa, mutta pääsääntöisesti tunti riittää kuvaukseen todella hyvin. Kuvaukset voimme toteuttaa missä tahansa asiakkaan haluamassa paikassa, oli se sitten kuvaus kotipihalla, järven rannalla tai vaikka lähiseudun upean luonnon keskellä.

Perheen pienimmät saattavat olla joskus kuvauksesta hieman eri mieltä, joten kuvaukseen kannattaa tässä tapauksessa varata hieman lisää pelivaraa. Kuvauksen voi toteuttaa vaikka pienenä retkenä luonnon keskellä, ja näin ollen voimme dokumentoida mukavan rennon retken kuvakokonaisuudeksi. Kuvia toimitan keskimääräisesti 20-25 kappaletta. Kuvailut voimme ajoittaa tarpeen vaatiessa vaikka auringonlaskun aikaan, tottahan toki varsinkin lapsien kanssa kuvat kannattaa ottaa mielellään päiväsaikaan. Perhekuvaukset voidaan myös toteuttaa kevyenä metsäretkenä, tai vaikka ihan perheen pihapiirissä – mikä vain on helpoin ja mielekkäin toteuttaa.


Kuvauksen luonne


Kuvaus kannattaa toteuttaa mahdollisimman paljon kuvattavan oman tyylin mukaan. Jos sinulla on jokin tietynlainen kuva mielessä, kannattaa tämä ehdottomasti toteuttaa. Valmistujaiskuvissa, ylioppilaskuvissa sekä rippikuvissa otetaan aina kuvattavasta niin potrettikuvat, kuin hieman kauempaakin taltioidut juhlakuvat. Näin ollen saamme aina filmille myös kuvat kauniista juhla-asusta.

Kuvaukset pidetään aina mahdollisimman rentona, tämä taas tuo yleensä oman kivan luonteen kuviin. Kuvauspäivinä keli saattaa olla hyvinkin erilainen, välillä sataa ja toisaalta välillä myös paistaa. Tämän ei kannata antaa haitata itse kuvausta, erilaiset sääolosuhteet luovat jokaiseen kuvaan oman hienon tunnelman. Sateinen kesäpäivä luo upean, kenties jopa hieman mystisen tunteen kuvaan, sadepäivät ovat kyllä omiaan upeiden kuvien luonnissa. Hieman normaalista poikkeavat olosuhteet toisaalta myös tuovat mukavia muistoja itse päivästä, sekä hetkestä kameran edessä.

Jos kuvauksiin haluaa luoda jotain oman itsensä näköistä, jokainen idea on aina varmasti toteutuskelpoinen. Jos haluat ottaa kuvaukseen mukaan vaikka oman lemmikkikoiran, tai vaikka hoitaa kuvauksen hevostalleilla, nämä kaikki ovat vain toteutusta vaille valmiita ideoita.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää kuvauksesta!