Minä

Moikka! Mun nimi on Jesse Kallio, ja olen valokuvaaja Salosta. Valokuvaus on aina ollut lähellä sydäntäni, ja minulle hienointa on saada kuvata upeita hetkiä, aina kauniista luonnosta, elämän tärkeisiin hetkiin. Olen saanut ikuistaa kauniita tilaisuuksia, upeita hääjuhlia sekä ihmisten onnea valokuvien muotoon.
Olen harrastanut taiteita läpi elämäni, valokuvaus tosin on viimeisin tuttavuus taiteen saralla. Olen aktiivisesti kuvannut nyt noin 10 vuotta, ja kuvauspäiviä onkin kertynyt jokaiseen vuoteen todella monta. Itselleni kamera on oiva motivaattori lähteä liikkumaan sekä harrastamaan luontoon. Parhaina viikkoina saatan olla kuvaamassa viikon jokaisena päivänä Suomen kaunista luontoa, viikonlopun upeiden juhlien kuvaamista unohtamatta. Rakastan haastaa itseäni kehittymään vuosi vuodelta paremmaksi, valo- ja videokuvaus on tosin siitä hieno harrastus että siinä ei valitettavasti voi koskaan tulla valmiiksi.

Luonnossa liikkuminen jalan, maastopyörällä tai vaikka hiihtäen ovat niitä mahtavia hetkiä joita pyrin sisällyttämään jokaiseen viikkoon. Näin ollen onkin enemmän kuin antoisaa pitää kameraa repussa varmuuden varalta, silloin tällöin luonto osaa kurittaa kulkijaa hieman liiankin rankasti, mutta onneksi suurin osa kerroista on luonnon omaa upeaa näytöstä josta saan ottaa tunnelmallisia valokuvia.

Tervas Productions Oy on media-alan yritys jonka pääpaino on valo- ja videokuvauksessa. Oli sitten tarve luontokuville, videomateriaalille yrityksen käyttöön tai laadukkaiden kuvien hankinta yrityksen markkinointikanaviin, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan projektista.


Ota yhteyttä


Tervas Productions Oy
Salo
Y-tunnus 3003898-2
Jesse Kallio
044 916 4871
jesse.kallio@tervasoutdoor.com